Baka med torrjäst recept

Laddar...
Din sökning gav 96 träffar
Rågsiktskakor

Överraska med hederliga, saftiga rågsiktskakor! När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din ugn med runt 20- 25º, så blir det bra.


Saftiga avokadobullar

Tänk vad man kan göra med frukter man inte brukar baka med. Dessa fina bullar blir otroligt saftiga och mjuka tack vare avokadon! Och håller sig dessutom saftiga länge! Bakat på torrjäst men man kan g..
Karlsbaderbullar

Fint och väldigt gott fikabröd till ditt kafferep eller kanske till fikat i fruntimmersveckan...själv heter jag också Kristina...Winets äkta Indiskt naanbröd

Eftersom jag bara hittade ett recept här på Naan-bröd, och då med bakpulver, som är felaktigt, så lägger jag upp mitt egna recept här på Naan-bröd. Gjorde dessa ikväll och tyvärr är bilden med en kass..
Italienskt bröd gjort med biga (i..

Biga är en italiensk fördeg/surdeg. Det är en lång bakmetod men resultatet blir helt gudomligt. Jag har aldrig bakat något liknande..... Man blandar vatten, mjöl och jäst så att man får en väldigt to..


Majsbröd - Glutenfritt

Detta är ett mer eller mindre egenkomponerat recept. Jag köpte majsstärkelse för att kunna baka glutenfritt. Sedan kunde jag inte hitta ett vettigt glutenfritt recept med detta i. Så jag kom på en ege..

Juligt knäckebröd

Hur kul som helst att baka knäckebröd till julbordet. Jag lät degen jäsa över natten i kylskåpet och det funkade bra.


Nässelbröd

Har ni mycket brännässlor i era rabatter? Då kan ni i så fall passa på att göra nässelbröd eller kanske en nässelsoppa? De är nämnligen riktiga mineralbomber och innehåller en hel del C-vitamin. Nä..


Brytbröd med timjan.

Snabb-bakat bröd till soppan, biffen eller fisken. Godast när det är nybakat! Om man vill kan man byta ut till vilken örtkrydda man önskar. Färska örter bränns lätt under gräddning. Då kan man blanda..