Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulltårtsbakelse

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Rulltårtsbakelse bakat på fullkorn...det ska inte vara svårt att fröjda magen och hjärtat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ned i ägg- och sockerblandningen. Rör om till en jämn smet.
  3. Bred smeten på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda i mitten av ugnen, ca 8 minuter.
  5. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och ta försiktigt bort bottenpappret.
  6. Vispa Vanilj Visp fluffigt.
  7. Bred hälften av vispen och hallonsylten på kakan. Rulla kakan med hjälp av bakplåtspappret. Lägg tårtan i kylskåpet, ca 1 timme.
  8. Skär tårtan i ca 2 cm breda skivor. Garnera med resterande visp och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.