Rulltårtsbakelse bakat på fullkorn...det ska inte vara svårt att fröjda magen och hjärtat!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ned i ägg- och sockerblandningen. Rör om till en jämn smet.
- Bred smeten på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen, ca 8 minuter.
- Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och ta försiktigt bort bottenpappret.
- Vispa Vanilj Visp fluffigt.
- Bred hälften av vispen och hallonsylten på kakan.
Rulla kakan med hjälp av bakplåtspappret.
Lägg tårtan i kylskåpet, ca 1 timme.
- Skär tårtan i ca 2 cm breda skivor.
Garnera med resterande visp och hallon.
Publicerat den
29 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar