Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria pizzabullar

 
Skriv ut

Detta är en variant för glutenintoleranta på pizza-snurror. Frys in de bullar ni inte äter genast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll mjölet, salt, sirap, Fibrex och torrjäst i en bunke. Klicka i smöret. Knäck ner ägget.
  2. Värm mjölken till ca 45 °.
  3. Häll mjölken i bunken. Vispa kraftigt med elvisp. Degen är snabbt blandad.
  4. Låt degen jäsa 20 minuter under bakduk. Sätt ut 20-22 formar på plåt/ar.
  5. Rör några tag i degen. Klicka ut lite deg i botten på formarna. Klicka i ketchup . Fördela pålägget över och strö över lite kryddor. Klicka i resten av degen.
  6. Sätt ugnen på 225° . Låt bullarna jäsa medan ugnen blir varm, ca 20 minuter.
  7. Pensla med uppvispat ägg. Strö över finriven ost.
  8. Baka mitt i ugnen ca 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.