Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med skink/paprika röra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergod röra till den bakade potatisen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyll botten i en ugnsäker form med Grovsalt. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skölj potatisen, skär sedan ett ''korssnitt'' i dem och lägg i formen. Ställ in i ugnen i ca 1½ timme. (känn med sticka för bästa resultat)
  3. Röra: Häll ner creme fraichén, majonäsen och senapen i en bunke. Tärna löken och paprikan, strimla skinkan. Rör ihop alltsammans och smaka av med salt och peppar. Tillsätt ev. mer majonäs.
  4. Lägg upp potatisarna på fat och fyll med skink/paprikaröran. Servera genast, de är som godast varma!
  5. Hoppas det smakar :)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MosterNettan 12 augusti 2010

    Den röran måste passa i pitabröd och i wraps också! Perfekt på picknick. Kolla mitt recept Nettans kycklingsallad. Ha de! //Nettan

  • kilu 27 maj 2012

    Kanongod röra. Ska ha den till bakpotatis idag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.