Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad cajunkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket diabetesvänlig och bra mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla ett ugnsfast fat med olja. Lägg kycklingdelarna i fatet. Pensla med mjölk.
  2. Blanda riven lök, timjan, vitlökspulver och tre slags peppar i en liten skål. Strö blandningen över kycklingen.
  3. Baka kycklingen i en förvärmd ugn på 185°C i 45 min. eller tills de är färdiga (man kan använda andra kycklingdelar och då får stektiden anpassas efter det.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.