Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med ägg- och örtröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bakpotatis är inget måste. Vanlig potatis, modell större och gärna mjölig fungerar lika bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Stick några hål i potatisen och baka den i mitten av ugnen 1-1 1/2 tim beroende på storlek.
  3. Hårdkoka äggen 8-10 min. Spola dem kalla med vatten. Skala och mosa äggen med en gaffel. Smula osten. Blanda ägg, ost, gräddfil, örter, salt och peppar.
  4. Servera potatisen med röran, sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.