Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med crabfish- och kesoröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Dagens lunch var ingen liten färskpotatis utan en stor knöl som jag bakade i ugnen i ca 60 minuter och sedan serverade med en röra på crabfish, keso och stenbitsrom!

Ingredienser

Instruktioner

Baka potatisen i den vanliga ugnen (225 grader) ca en timme eller i en mikro i ca 10 minuter. Blanda ihop ingredienserna till röran och låt den gärna stå i kylen en stund Skär ett kryss i mitten av potatisen och kläm lite på den så lite av innehållet kommer upp. Servera med crabfish- och kesoröran och givetvis tomater

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cissgott 14 oktober 2014

    Detta var jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.