Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med kyckling och curryröra

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och väldigt god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pricka skalet på bakpotatisarna och lägg dem på en bit hushållspapper i mikrougnen. Baka på högsta effekt i 12-14 minuter. Lägg potatisarna att vila i folie några minuter före servering.
  2. Rensa kycklingen och skär köttet i småbitar. Blanda kyckling och lök med kesella, créme fraiche, chilisås och kryddor. Skär upp potatisarna och servera med curryröran.
  3. Garnera gärna med lite gräslök. Servera grönsalladen till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • eva_jonte 4 januari 2010

    Har också detta recept :-) Väldigt god röra! Passar bra till baguetter också.

  • SvetlanaLindahl 29 juli 2010

    väldigt gott o lätt att göra

  • evalena69 10 oktober 2014

    Jättegod röra mmm

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.