Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med skagenröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod skagenröra med matyoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och skär ett kryss på potatisen. Lägg dem i en långpanna och sätt in i ugnen, 250 grader, i ca 50 minuter eller tills potatisen är genommjuk.
  2. Skala och grovhacka räkorna. Hacka rödlöken fint. Blanda ihop majonnäs och matyoghurt, rör ner räkor och rödlök och lite klippt dill.
  3. När potatisen är klar, servera med skagenröran, citronklyfta och en god grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • CabbageWhite 22 juni 2010

    Hur många kalorier är det i denna, ungefärligt?

  • camillaf14 22 juni 2010

    Jag har faktiskt inte en aning, men det är ju inte många ingredienser med kalorier i så det känns som en ganska "smal" rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.