Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med skagenröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott som bara den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, borsta och torka potatisarna. Skär ett snitt i varje potatis eller stick några hål.
  2. Baka dem i 225 grader, mitt i ugnen, ca 50 min eller i mikrovågsugn ca 14 min på full effekt (Det blir bättre i ugn).
  3. Skala och hacka räkorna ganska fint. Blanda räkhacket med dill, majonäs och crème fraiche.
  4. Smaksätt med salt, peppar, pressad citron och rödlök. Låt gärna Skagenröran stå kallt en stund.
  5. Skär ett kryss i potatisarna och tryck upp en öppning i skalet från kortsidorna.
  6. Fyll potatisarna med Skagenröra. Stick en dillkvist i varje potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ella00 20 februari 2010

    Supergott! Även barnen (10 o 12) var lyriska =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.