Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med skinka, pepparrot och rostad lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Skrubba potatisen och nagga med en gaffel. Kör in på full effekt i mikron i ca 15 minuter, lägg över dem i ugnen för en sista tillagningstid och för att få en god skorpa.
  3. Skär skinkan i strimlor. Snitta varje potatis. Lägg i en kula smör, lite finskuren sallad, skinkan, en msk pepparrotsvisp och avsluta med en klick gräddfil och massor av rostad lök.
  4. En klassiker som aldrig är fel, och gillar någon i familjen inte pepparrot, tas den bort och ersätts med lite riven ost eller något annat man tycker om!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.