Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med tonfiskröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hälsomat! Ligger bra till hands inför beachsäsongen ;-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta potatisen och skär kryss med en kniv. Baka i 225 grader ca 1 timma. Tryck från sidorna så att potatisen öppnar sig.
  2. Röran: Häll av vattnet på tonfisken. Hacka lök, kapris och gurka och blanda det med tonfisk, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar. Servera röran till den varma potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.