Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förrätt med ostbågar

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God att äta och en fröjd för ögat!

Ingredienser

Instruktioner

Tag formfranska 2-3 till varje bakelse. Skär ut runda delar med hjälp av ett glas. Bred krämen emellan och runt om och ovanpå. Detta görs kvällen innan. Serveringsdagen smulas ostbågar fint i en påse. Rulla bakelserna i ostbågarna så det täcker överallt. Lägg ett fint salladsblad på varje tallrik , sedan bakelsen på. Garnera med räkor, citron skiva och dillkvist.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Bappi 7 april 2008

    Jag har lagt in ett likadant recept men dit är enklare för man slipper väga ingredienserna. Så vacker och så gott alla blev lyriska :-)

  • dabdoba 7 april 2008

    Dom var både vackra och super goda tack.

  • matnjutaren 12 maj 2008

    Vilket spännande recept! Ska testa det i helgen! :D Tack!

  • mariaahlgren 1 oktober 2008

    Jättegod!!!

  • JennieRogestam 14 september 2009

    Kanongott!!!!! Bjöd mina tjejkompisar på det som förrätt, det blev lyckat. Kommer garanterat att göra den fler gånger.

  • Makejo 19 februari 2012

    Hade tjejträff och bjöd på dessa, fantastiskt goda.

  • maneten 1 mars 2014

    Kan verkligen rekommenderas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.