Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruski Mushki (Ryska Mössor) på svenska

 
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det här är jättegoda sockerkaksbakelser som en av mina goda vänner ofta bakade på mitt gamla jobb. De är helt suveräna, inte så söta, men fluffigt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda sockerkakan i långpanna på 200 grader i 15-20 minuter. Använd sedan ett glas att göra bottnarna till bakelsen, placera 2 st på varandra. Lägg fyllningen i mellan och chokladen högst upp, smeta även fyllningen runt om bakelsen, därefter doppar du i cocos.
  2. Fyllning Koka upp mjölken tillsammans med sockret, vispa ned mjölen och smöret (som har stått framme), samt resten av ingridienserna.
  3. Så goda och njutfulla bakelser utan att kännas så söta och sliskiga.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.