Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakpotatis med skinkröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

För den som tycker om bakpotatis

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader Borsta och skölj potatisen. Skala den inte. Picka några små hål med en gaffel. Lägg potatisen på ugnsgaller och baka den i cirka 1,5 timma eller längre. Känn med en sticka att den är klar. Hacka skinkan i småbitar, blanda sedan med créme fraishe, senap och kapris. Skär ett kryss i varje potatis och tryck till från kortsidorna så att de öppnar sig. Lägg i smörklick och häll på skinkröran

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.