Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakpotatisröra med lax

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna röra kan varieras med lax, räkor och rökt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka laxen med salt ,peppar, dill och saft en av en ½ citron. Låt kallna. Blanda gräddfil, majonnäs, saften av ½ citron och dill. Baka potatisen i folie med havssalt, ca 45 min, beroende på storleken på potatisarna, Testa med provsticka. Om du gör den med rökt skinka kan man med fördel använda persilja i stället för dill. Jag brukar använda Perssons tunna skivor, skurna i små fyrkanter. Skär ett fyrkantigt snitt i potatisen och lägg i röran.
  2. Serveras med sallad på isbergssallad, tomater, gurka och fint strimlad purjolök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.