Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små vinerkransar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Goda små bakpulverbröd som farmor bakade speciellt till julen, men även till andra högtider under året.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Margarinet finfördelas fint med mjölet och sockret, ägget vispas upp med mjölken och tillsättes. Degen delas i små bitar och rullas i smala längder vilka vrides två och två, formas till kransar och gräddas i god ugnsvärme c:a 9 min.
  2. När bröden svalnat breds en blandning av florsocker och lite vatten över bröden.

Kommentarer (2)

  • Virvlande 16 november 2010

    hur mycket socker ska det vara?

  • Virvlande 16 november 2010

    och när ska saltet i?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.