Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balkan 4 ever

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En sensation

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filodegen i rumstemperatur ca 15 minuter. Vispa samman ägg, kesella, cremé fraiche. Salta och peppra och blanda i ramlösan. Riv fetaosten på rivjärn och blanda med äggsmeten.
  2. Klä en braspanna invändigt med två ark filodeg. Pensla med olja Varva sedan några filodegsark med röran, pensla varje lager, översta lagret ska vara deg.
  3. Pensla locket med uppvispat ägg. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.