Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicobönor med rostad vitlök

(1 kommentar)  
Skriv ut

Otroligt enkelt och väldigt gott. Passar på en buffé eller som ett tillbehör. Perfekt till köttfärsbiffar eller stekt fisk. Eller som vegetarisk rätt till hemmagjort mos kanske...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka vitlöken och rödlöken.
  2. Hetta upp olivoljan och fräs vitlök och rödlök. Tillsätt balsamvinäger och oregano, flingsalt och peppar.
  3. Vänd ihop lökfräset med bönor och persilja. Servera helst varmt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lotta2 19 september 2009

    Verkligen gott !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.