Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicobräserad fläskfilé med rostade rotsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Hetta upp en panna med olja. Bryn fläskfilén runt om. Salta och peppra. Tillsätt vitlök och schalottenlökar. Låt fräsa med 1 minut. Tillsätt balsamico och honung, sänk värmen och låt allt puttra ca 15-20 min under lock. Red ev av skyn med maizena.
  3. Lägg rotsakerna i en ugnsform. Ringla över olja och strö över kryddor, seltin och peppar. Stek i ugn ca 20-30 min tills rotsakerna är mjuka. Ta ut, rör ner spenat och smula över fetaost. Skiva köttet och servera med skyn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.