Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i krämig balsamicosås med diamantpotatis

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen och koka i saltat vatten, när man kokar potatisen kan man salta ganska mycket så att potatisen får smak.
  2. Ställ ugnen på 100 grader.
  3. Smörstek kycklingen med salt och peppar. När kycklingen är klar, ta upp den och lägg in i ugnen så att den håller värmen medan du gör såsen. Vispa ur pannan med balsamicokrämen. I med vatten och låt puttra upp, mät upp grädde, fond, soja och låt den puttra upp. Sila såsen och häll tillbaka i pannan, red av med Philadelphiaost (så mycket som går åt för att få en fin såsig konsistens) eller Maizen. Smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra ihop tillsammans på svag värme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.