Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska pannkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Äggvita gör de hör pannkakorna fluffiga och fina. Gör många, de går garanterat åt

Ingredienser

Instruktioner

Vispa upp gulorna med en elvisp. Blanda ihop mjöl, socker, salt, gulorna, mjölk och smält smör i en medelstor bunke. Blanda väl. Vispa äggvitorna för sig till mjuk maräng och vänd ner i smeten. Stek pannkakorna i medelvarm panna med smör i ungefär 1-2 minuter på vardera sida. Servera pannkakorna med färsk frukt, hackade cashewnötter, lönnsirap och grekisk yoghurt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LenaBE1 8 februari 2013

    Jättegoda pannkakor! Det är andra gången jag gör amerikanska pannkakor och jag måste säga att detta var ett mycket bättre recept, än det förra med bakpulver som jag testade för flera år sen. Pannkakorna var så goda, lätt att steka var dom också och att få fin färg på dom. Ett kanonbra recept, tack för det! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.