Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och blåbärspaj

 
Skriv ut

Två goda frukter och bär i samma paj, smarrigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till degen, enklast med händerna. Tryck ut hälften av den i en pajform, ca 24 cm (en sån vanlig).
  2. Nagga bottnen med en gaffel och förgrädda pajskalet 10 minuter i 225°.
  3. Mosa bananen och bred ut i pajskalet. Blanda bären med socker och potatismjöl och häll i. Kavla ut resten av degen och lägg på.
  4. Nagga locket lite, grädda ca 30 minuter, även nu i 225°, akta så det inte bränns (lägg på lite folie i så fall). Servera med glass eller vaniljsås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.