Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och jordgubbsglass med fruktsallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumsig!!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och slanta bananerna. Dela jordgubbarna. Lägg banan och jordgubbar på en plåt med bakplåtspapper och ställ i frysen i ca 30 minuter. Lägg den frysta frukten och creme fraichen i en mixer och mixa. Tillsätt florsocker efter smak. Till servering: Gör en fruktsallad av persika och kiwi och fördela den i höga glas. Toppa med glassen. Tips! Prova gärna andra frukter efter egen smak.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • UllaC 10 juni 2008

    Denna efterrätt är himmelsk!!!

  • Gunjoh 19 december 2008

    Verkar jättegott. Tack, det skall jag testa. Gunjoh

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.