Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och maränggott

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En snabblagad dessert som är mycket lätt att göra. Servera desserten omgående eftersom marängerna mjuknar om de får stå för länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Laga vaniljkrämen enligt anvisningarna på förpackningen. Vill du göra egen vaniljkräm är det självklart inget som hindrar! :-D
  2. Skiva bananerna men spara en till garnering. Varva maränger, kräm och bananskivor i en skål. Vispa grädden och bred eller spritsa den över desserten. Stick ned bananskivor och strö ev över rostade kokosflingor.
  3. Servera desserten, gärna med chokladsås till.
  4. Om du vill kan du blanda ned 1 burk väl avrunna aprikoser i desserten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.