Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan å kokospaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

(Den heter så) Såå smarrig! Tack Buffé!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop socker, mjöl och grädde till en smet. Bred ut i en runt, smord och bröad form. Skiva bananerna och tryck ner dem i smeten. Häll över kokosflingor. Grädda längst ner i ugnen 50-60 minuter. Den ska vara en aning kladdig i mitten. Låt svalna lite innan du dekorerar. Servera med vaniljyoghurt (Rör ner lite vaniljsocker i turkisk yoghurt. Räkna med knapp 1 dl per person. Kan med fördel göras kvällen innan.) och kryddigt kaffe! (Häll en tsk kardemumma i kaffefiltret innan du kokar kaffet. Häll det sedan i en termos med en kanelstång i.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.