Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan med vaniljglass och apelsinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En jättegod efterrätt som mina barn älskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält sockret i en gryta. Häll sakta i apelsinjuicen under omrörning. Blanda potatismjölet med lite vatten och rör i apelsinsåsen. Koka i 1 minut.
  2. Skär av skalet från apelsinen och skär ut filéerna. Skär bananen i cm tjocka skivor och lägg dem i såsen. Koka i 2 minuter.
  3. Dela upp bananer och sås på tallrikar. Lägg en kula glass på varje tallrik. Dekorera med apelsin och hackad pistage.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.