Lägg kakorna i en plastpåse och krossa dem med en kavel.
Häll över dem i en skål. Smält smöret och blanda det med kaksmulorna i skålen. Tryck ut kaksmeten i botten på en 20 cm stor rund kakform med löstagbar botten.
Blanda mjukost och strösocker och rör ner riven kokos och kokoslikör. Mosa bananerna och rör ner dem. Smält blockchokladen och blanda ner den i smeten.
Strö gelatinpulvret över vattnet i en liten värmefast skål och låte det ligga och bli svampaktigt. Ställ skålen över en lastrull med varmt vatten och rör tills pulvret har lösts upp. Rör ner gelatinet i chokladsmeten. Vispa grädden tills den precis håller formen och rör ner den i chokladsmeten. Skeda fyllningen över kakskalet och låt kakan stå kallt i 2 timmar, tills den har stelnat.
Till serveringen, lyft försiktigt över kakan till ett fat. Skiva bananen, vänd skivorna i pressad citron och lägg upp dom runt kakans kant. Ringla smält choklad över och ge den tid att stelna innan desserten serveras.