Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan och kokospaj

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Garneringskokosen kan blandas med riven choklad med smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna för pajdegen. Låt vila i kyl ca 30 min.
  2. Platta ut degen i pajform
  3. Grädda skalet i ugn 200C. ca 15 min längst ner. Flytta sedan upp ett hack och grädda ytterligare 1o min.
  4. Koka marsánkrämen enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna.
  5. Vispa grädden tjock. Blanda ner marsánkrämen och kokosen i grädden.
  6. Skala och skiva bananerna. Fördela i det kalla skalet. Häll gräddblandningen över.
  7. Rosta garneringskokosen i torr panna någon minut. Fördela över pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.