Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan och lingonbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Gott bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda samtliga av de torra ingredienserna. Rör ner yoghurt och mosad banan. Blanda till en kletig men väl blandad och sammansatt deg/massa. Vänd sist ner de frusna lingonen.
  2. Smörj en limpform med lite olja och lägg ner degen.
  3. Grädda brödet längst ner i ugnen i 175 grader i ca 1 1/2 timma. Ta ut brödet och låt det svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.