Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananbröd

 
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Detta utsökta bröd kanske hellre vill bli kallad kaka, p.g.a. sötman av bananerna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 175 grader. Sikta samman mjöl, bakpulver och salt I en större skål, vispa smör och socker. Vispa ner ägget tills smeten är pösig. Tillsätt de mosade bananerna och mjölblandningen. Vispa försiktigt i mjölk och nötter
  2. Häll smeten i en smord brödform. Ställ formen i ugnen och låt vara tills brödet får en vacker brun färg och spricker på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.