Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananbröd

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Bananbröd är ett gott bröd man helst gör av riktigt mogna bananer - gärna de du annars skulle slänga. Bananbröd är godast färskt med en god och smakrik ost på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skala och mosa bananerna.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i kvarg, honung och banan.
  4. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, ca 1 ½ liter.
  5. Lägg på bananchipsen.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Smajl94 8 november 2011

    Jättegod, som en kombination mellan kaka och bröd.

  • MrsC 8 november 2011

    :-D Härligt!!

  • IdaSusan 25 augusti 2013

    Jättegott :) Bytte lite och hade bara en dl vetemjöl, 2 dl dinkel, 1 dl råg och valnötter istället för cashew. Nästa blir nog helt utan vete, nyttigt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.