Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banancupcakes med jordnötsfrosting

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Mosad banan i muffinssmeten ger mycket smak och saftighet, jordnötsstoppingen med antingen sälta bryter fint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret på låg värme. Rör i sockret, vaniljsockret, saltet och äggen. Blanda mjölet och bikarbonatet och vände ner det i smeten.
  3. Mosa bananerna och blanda ner dem och filmjölken i smeten. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter och låt svalna helt.
  4. Rör ihop florsockret, smöret och vaniljsockret till frostingen, blanda i jordnötssmöret och mjölken. Bre frosting på muffinsarna före serveringen

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Anderstam 19 mars 2012

    Gjorde dessa idag. Dom fick en skrämmande snabb åtgång. Men jag lyckades rädda undan 1 för bifogat foto. Givetvis en klar 5 poängare. Jag gjorde mina i vanliga muffinsformar, då blev det 24 st.

  • Anderstam 19 mars 2012

    Vet ej var bilden tog vägen ? Gör ett nytt försök.

  • Anderstam 20 mars 2012

    Jag försöker med en tredje gång ! Får jag inte in bilden nu så ger jag upp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.