Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananenergibars

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 10 timmar
Skriv ut

Lämplig att äta efter träning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa bananerna och värm dem i en kastrull. När det börjar bli lite bubbligt, ta av kastrullen från plattan. Rör i råsocker och kakao. Blanda sedan i havregryn och jordnötter. Låt smeten stå i en timme. Dela degen i två delar som sedan plattas ut i två rektanglar 1 cm tjock. Gör markeringar för att lättare kunna dela upp. Smeten ger 10 bitar per rektangel
  2. Grädda i ugn på 60 grader över natten med ugnsluckan lite öppen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.