Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananglass

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En supergod glass

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Blanda de mosade bananerna med florsocker och rör om. Blanda ner grädden om du ska använda glassmaskin. Rör om. Om du använder glassmaskin, så kör du blandningen enligt maskinens brukanvisning. Frys enbart bananblandningen i en frystålig plastburk, utan lock, i 1-2 timmar eller tills den börjar stelna runt kanterna. Häll upp blandningen i en skål och rör kraftigt med en gaffel eller kör den i en matberedare. Vänd därefter ner grädden. Ställ tillbaka glassblandningen i frysen och frys ytterligare 2-3 timmar eller tills den är fast eller tills den ska serveras. Ska glassen förvaras så sätt ett lock på plastburken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.