Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka i långpanna med glasyr

(7 kommentarer)  
Skriv ut

Kakan är lite som kärleksmums fast med banan i, istället för kakao. Den är i alla fall väldigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Mosa bananerna och blanda ner i smeten. Smält margarinet. Blanda ner det och de övriga ingredienserna. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna.
  2. Grädda i 200 grader i 20 min. Blanda ihop allt till glasyren. Tillsätt mer florsocker om smeten är för lös. Bred ut den på den kalla kakan. Strö på kokos.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Malin_S 27 januari 2009

    Den här är mycket god! Ska baka den igen idag. :-)

  • look 4 april 2009

    Hejsan Bodil.... Baka din banankaka i dag och den var jätte god. Kommer att baka den flera gånger.. Ger dig högsta betyg för den. Tack för ett gott recept. Kram Eva-Lena..

  • LisaDahlberg 24 september 2009

    Hej! Jag tycker att jag känner igen receptet ;-) Jag fick receptet av en tjej från Filippinerna som heter Leela. Dom är fantastiskt goda!

  • solvik207 13 maj 2010

    Som jag har letat efter detta recept....bara mot ugnen och en skål....

  • Bubbelbumman 2 september 2011

    Supergod kaka, ska baka den nu =) Har bakat den flera gånger innan & så himla god!

  • Forster 30 november 2011

    Har gjort denna kaka många gånger. Perfekt när bananerna börjar bli gamla! Har idag provat att göra dem i muffinsformar! Funkar jättebra!! Hade 175 grader på ugnen och kanske 15 min.

  • sweetypie131 10 december 2012

    Jättegod! bakade den på jobbet i fredags och kommer baka den igen! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.