Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med ingefära

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket god banankaka, bäst med överblivna övermogna bananer. Blir god även med modifieringar av receptet - tag vad som finns. Enklast att grädda i silikonform. Hållbar kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen, 150 grader, smörj och bröa en form. Smält smöret. Vispa ägg och socker väl. Blanda de torra ingredienserna. Blanda samman alla ingredienser. Smeten ska vara ganska trögflytande. Grädda i ca 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lunchdax 30 november 2010

    Mums! Min nya favorit bland banankakorna! Saftig och stor kaka som räcker till många! Jag hade i kanel och använde röd mjölk vilket blev utmärkt! Kanske ska man ha något mindre socker nästa gång, men det var väldigt gott som det var. Passar till julen speciellt. 5p och in i favorit-listan!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.