Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananpannkakor

 
  • Serverar: 10-20 portioner
Skriv ut

Bakpulver och vispade vitor i smeten gör pannkakorna höga.

Ingredienser

Instruktioner

1. Dela tre av äggen och lägg vitorna i en skål för sig. Vispa ett helt ägg och tre gulor, socker och salt luftigt. 2. Tillsätt grädde och citron och rör ner mjöl, bakpulver och kardemumma. 3. Vispa de tre äggvitorna till fast skum. Rör ner först hälften av skummet i den fasta pannkakssmeten och vänd därefter försiktigt ner resten. 4. Skär bananerna i små tärningar och blanda ner dem. 5. Smörstek tjocka små pannkakor eller plättar och servera dem nygräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.