Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banoffee Pie

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Supergod efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ konserven med kondenserad mjölk i en kastrull och täck med vatten. Låt koka i 3 timmar. Se till att konserven är täckt med vatten hela tiden.
  2. Krossa Digestivekexen i en matberedare. Blanda med det smälta smöret. Tryck ut botten i en form med löstagbar kant.
  3. Bred ut den kondenserade mjölken som nu har blivit som en kolasmet, på digestivebotten.
  4. Skiva bananerna och vispa grädden.
  5. Lägg på bananerna på kolan och bred sedan över grädden. Riv eventuellt över lite mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.