Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbaras rotfruktssallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här salladen blev jag bjuden på för många år sen av en arbetskamrat, sen var den ett stående inslag på julbordet i några år, nu hittade jag den igen, och blev sugen.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatis, selleri, palsternacka och morötter mjuka, gärna dagen före så att allt har kallnat. Koka äggen i 6 minuter, och kyl av. Skär allt i små tärningar desto mindre desto godare slutresultat. Lägg allt i en stor skål som du kan blanda allt väl i, tillsätt majonnäs, crème fraiche, socker och krydda efter smak. Den här salladen är god med både fisk och kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.