Barn recept

Laddar...
Din sökning gav 3852 träffar
Barnens bästa pastasallad

Lätt och snabblagad pastasallad som är en stående favorit hos barnen främst under sommarhalvåret här hemma.. Perfekt picnicmat!


Barnens tacosoppa

Efter rester av en tacokväll blev det, tro det eller ej, lite tacoköttfärs över. Av det blev det en soppa som barnen gillade lika mycket som tacosen!

Barnmat kyckling/grönsaker

God mat för bebisen som behöver tuggmotstånd och större bitar. Började laga denna rätt till vår son när han var 9 månader. Ändrat: en ingrediens per rad, en bortglömd ingrediens tillagd och bild ti..Barnvänlig paj med Chicken á la K..

Har du rester kvar av en kyckling är det perfekt att använda det till pajfyllning. Tack vare svamp- och paprikastuvningen blir det lättuggat även för den lilla/lille. Rek från 8 mnd. Supergott för he..


"Barnsäker" äppelkaka

Den här äppelkakan lärde sig mina barn att göra redan när de var 8-10 år. De ville ha mycket äpplen och lite kaka. Receptet passar vilken form som helst eftersom man inte behöver några mått. Man bygge..Barnkalaskakan

Familjens favorit. ............försvinnande god..........Här brukar det inte knappast bli något över. Tips: använd äggvitan från glasyren och blanda med ägg och sockerblandningen, så slipper du at..


Barnens godaste sockerkaka

Lätt att göra tillsammans med barnen,och med strössel blir den barnsligt god! Man kan använda vilket strössel man vill,jag har valt ett som går i silver och ett som går i ljusblått.


Barnsligt goda BananChokladMuffin..

Tips blir mycket saftigare när man andvänder pappersformar i muffinplåt 12st, tänk på att muffinsen måste få lite färg för att bli genomgräddade ordentligt. Gör inget om bananerna blivit övermogna