Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostkroksbakelser

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En god förrätt, som även barn är alldeles tokiga i.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädde halv hård. Finhacka löken. Blanda grädde, majonäs, lök och kaviar. Låt stå 1 timme i kylskåpet. Gör rundlar av vitt bröd (av t ex ett glas). 2 st till varje bakelse. Krossa ostkrokarna i en bunke, så det blir ca 5 dl. Lägg röran på första bröd skivan, sen en skiva bröd till. Rulla sidorna av det vita brödet i röran. Sen rullar du brödbitarna i ostkrokskrosset. Låt stå i kylskåpet ca 20 minuter innan garnering. Garnera med räkor och dill strax innan servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.