Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barnens fiskbiffar

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar alla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så pass att den går att skära i bitar. Mixa den slät med mixerstav eller i matberedare. Finhacka lök och persilja och blanda ner i den mixade fisken. Blanda ner ägg, ströbröd, Milda mat, persilja, citronpeppar och örtsalt.
  2. Blanda väl till en smet. Forma med vattensköljda händer 10 st biffar.
  3. Häll Milda flytande margarin i en stekpanna och stek biffarna på medelvärme 3-4 minuter på varje sida.
  4. Om man vill ha sås till: häll då 2 1/2 dl Milda Mat i en liten kastrull, smula ner en fiskbuljongtärning. Låt såsen puttra ett par minuter. Servera med kokt potatis, pressad potatis eller potatismos, en fräsch sallad och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.