Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barnens glutenfria köttfärspaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna rätt fullkomligen slukades av alla barnen - få maträtter klarar det! Näst gång jag lagar ska jag ta en bild.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula margarinet i mjölmixen och blanda med filmjölk till en lätthanterlig deg. Tryck ut degen i en stor smord pajform (eller flera mindre). Förgrädda i 6 minuter på 200 grader.
  2. Värm upp olja i en stekpanna. Häll i kryddorna och fräs till. Blanda i vitlök, lök och morot och fräs i någon minut innan du lägger i köttfärsen. När köttet är klart blandar du i tomatpuré och creme fraiche.
  3. Häll blandningen i pajen och grädda i ugnen i ca 15 minuter på 200 grader.
  4. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mahlina 6 oktober 2010

    PRECIS, vad jag letade efter! tack!

  • filo 16 juni 2012

    När ska ägget i?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.