Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barnmat Torskrätt med dillsås

 
Skriv ut

Tips: Buljongen i såsen kan bytas ut mot t.ex mjölk/matgrädde eller så går den bra att ha i 50/50.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fisken mjuk. Skölj riset & koka den enligt beskrivning. Skala och skär morötterna i små bitar, koka upp och häll i ärtorna sist.
  2. Spara buljongen från fisken och använd denna till såsen.
  3. Ta fram en kastrull och häll i ca 4 dl av kokvattnet från fisken (eller så mycket som behövs). Vispa ner några matskedar mjöl och koka upp under omrörning. Lägg i en stor klick smör och krydda med peppar och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.