Barnmatsrecept från 8 månader

Din sökning gav 22423 träffarBarngröt från 4 månader

Järnrik barngröt som dessutom är hemlagad! Portionsstorleken är individuell för varje barn. Till 1 msk havregryn är det 2 msk vatten. Vill man så är det enkelt att även blanda i frukt eller bär för..


Beef jerky cowboy style (torkat k..

Detta kött har jag älskat redan som barn. Jag har sedan gjort dem till mina barn och nu är det barnbanen som också är tokiga i det. Numer finns den på ICA Maxi, men är väldigt dyr. Här kommer receptet..


Sremska

Sremska är en stark paprikakorv från f.d. Jugoslavien. Det här är en av de godaste korvarna jag vet. Receptet är omständigt och det tar tid, men jag kan lova att det är värt det. Jag har gjort de ..Köttbullssmet för pikanta köttbul..

Köttbullar med "inbyggd" smak. Lämpligt att servera till gratänger, stuvningar eller att skiva kalla då köttbullarna håller ihop mycket bra. Egenskaper för smeten är: mycket lättrullade köttbullar, h..


Inlagda rosa ägg

Inlagda ägg är mycket vanligt på pubar i England och USA som drinktilltugg. Denna rosa variant gjordes till jul och påsk på den engelska puben jag jobbade på i Aten. De blir även ett mycket roligt o..