Barnmatsrecept från 8 månader

Din sökning gav 22573 träffar


Melodys 6 månaders-tårta

Min dotter fyller 0,5 år och det firas förstås med tårtkalas! Gästerna blev glatt överraskade av de fräscha smakerna. Till och med kinkiga mormors mor norpade åt sig en extra tårtbit = högtsta betyg!Barngröt från 4 månader

Järnrik barngröt som dessutom är hemlagad! Portionsstorleken är individuell för varje barn. Till 1 msk havregryn är det 2 msk vatten. Vill man så är det enkelt att även blanda i frukt eller bär för..


Beef jerky cowboy style (torkat k..

Detta kött har jag älskat redan som barn. Jag har sedan gjort dem till mina barn och nu är det barnbanen som också är tokiga i det. Numer finns den på ICA Maxi, men är väldigt dyr. Här kommer receptet..


Sremska

Sremska är en stark paprikakorv från f.d. Jugoslavien. Det här är en av de godaste korvarna jag vet. Receptet är omständigt och det tar tid, men jag kan lova att det är värt det. Jag har gjort de ..


Köttbullssmet för pikanta köttbul..

Köttbullar med "inbyggd" smak. Lämpligt att servera till gratänger, stuvningar eller att skiva kalla då köttbullarna håller ihop mycket bra. Egenskaper för smeten är: mycket lättrullade köttbullar, h..