Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Smarrigt recept som kommer från Sisterfood´s matblogg För mer sting, servera sambal vid sidan om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till 2 vuxna och 2 små barn.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen utom buljong och maizena. Skär kycklingen i smala strimlor och lägg ner i marinaden. Låt ligga i 20-30 minuter, medan du kokar riset. Förbered även en redning genom att vispa ut maizenan i kycklingbuljongen. Hetta upp en wok eller stekpanna så att den ryker. Häll i oljan. Ta upp kycklingköttet ur marinaden och lägg i woken (spara marinaden!). Stek under omrörning på högsta värme tills det är genomstekt. Lägg i bambuskotten och champinjonerna och stek lite till. Rör ner redningen i marinaden och häll i alltihop i woken. Sänk värmen och låt puttra i tre-fyra minuter. Precis innan servering blandar du i cashewnötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.