Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikabakad laxfilé - LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

LCHF kost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa olja, basilika, riven ost och vitlök. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Krydda laxen med salt och peppar, stek den hastigt i smör, lägg den sedan i ugnsfast form, skeda över rikligt med basilikamixen.
  3. Tillaga i 150 gradig ugn i ca 15 minuter. Lägg upp och häll över den överblivna basilikamixen runt laxen. Servera t.ex. med blomkålsmos.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vnordin 12 januari 2009

    Gjorde detta i fredags. Kommer definitivt att göra det igen. Gjorde även blomkålsmos till.

  • berggrenskan 5 februari 2009

    Jättegod lax. Blandingen av basilika, ost och vitlök är en höjdare. Vi åt laxen tillsammans med "Gratäng med camembert" som jag hade kvar som rest.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.