Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikafilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod fläskfilérätt som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över det i en gryta. Fräs vitlöken och lägg över i grytan.
  2. Rör i salt, peppar, buljong och Creme Fraiche. Låt grytan koka i 5 minuter.
  3. Skär under tiden basilikan i strimlor. Rör i nötter, ost och hälften av basilikan. Strö resten av basilika över.
  4. Servera grytan med pasta eller pressad potatis och stekta tomater.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sivan52 18 oktober 2008

    En jättelätt och supergod rätt. Så krämig och god. Jag hoppade över nötterna. Tack så mycket för receptet

  • Maahl 24 januari 2009

    Det blev en god mild sås. Vi hoppade över osten och hade naturella cashewnötter i istället för hasselnötter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.