Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikafilé i ugn

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Basilikafilé med soltorkade tomater och körsbärstomater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Krydda kycklingen och bryn den i smör. Lägg i en ugnsform. Mixa ihop basilika, soltorkade tomater, grädde och fond.
  3. Häll över kycklingen och baka i ugn i 10 minuter.
  4. Dela körsbärstomaterna och strö över.
  5. Baka ytterligare ca 10 minuter.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • ros 24 januari 2009

    Jag bytte ut 1 dl färsk basilika mot 1 msk torkad basilika

  • flabban 16 juli 2009

    Supergott. En höjdare att mixa ingredienser. Kommer att laga det fler gånger. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

  • anehal 13 september 2009

    Denna kycklingrätt är verkligen en höjdare. Testlagade den idag för att se om den kvalificerade sig bland mina "bjudrätter" vilket den gjorde. Perfekt med en rätt som går att förbereda innan gästerna kommer och bara slänga in i ugnen.

  • pia61 19 september 2009

    Så gott detta var!!! Jag lade inte på tomaterna förrän rätten var färdig, lade också på svarta oliver, jättegott! Tack!

  • lirarn 19 december 2009

    Mycket god och lättlagad rätt. Hela familjen tyckte att den var toppen. Kommer absolut att bjuda kompisar och släkt på denna.

  • vedaanso 30 september 2010

    Underbart gott. Maken tyckte det var så gott så han har laddat matlådan full till imorgon med det som blev över : )

  • SofieJa 22 mars 2013

    Supergott!! Blev en favorit hos hela familjen, även den kräsne sonen sa att det här måste vi göra fler gånger! Högsta betyg!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.